Indkøbsguides til Low FODMAP diet

Her kan du få overblik over FODMAPvenlige produkter. Listen er langtfra komplet over alt, hvad der findes, men giver et udsnit af mulighederne på diæten.  Vi opdaterer siden løbende og vil meget gerne have dine input til nye produkter eller produkter, du måske kan se er på listen ved en fejl. Producenter skifter løbende ingredienser i deres produkter eller produkter udgår. Skriv produkttips, rettelser eller kommentarer, så vi kan få en kæmpe indkøbsguide til gavn og glæde for alle.

Guiden er inddelt i hovedgrupper som mejeriprodukter, brød, morgenmadsprodukter, frostvarer, slik og chips, pasta og nudler, drikkevarer, pålæg osv. Vi vil også linke til producenternes hjemmesider, så du kan se billeder af produkterne og i mange tilfælde også kunne linke til, hvor produkterne kan købes. Vi ønsker ikke at anbefale en producent eller forhandler frem for en anden, så alle må byde ind med produkter eller forhandlere, der er egnede, og hvis vi kan se de kan indgå på produktlisterne, kommer de på.

Vores mission er at gøre indkøb så nemme som overhovedet muligt for dig, så du kan bruge din energi på andre og vigtigere ting.

Du kan se vores indkøbsguides her:

Bagning  Brød  Bøger om diæten Drikkevarer Frostvarer Kiks og kager Kosttilskud og fibre Krydderier og dressinger Mejeriprodukter og mælkeerstatninger Mellemmåltider og snacks Morgenmadsprodukter Pasta og nudlerProteinpulver og proteinbarerPålægSlik og chipsSukker og sødemidlerToiletartikler

Glutenfri indkøbsguide (IKKE FODMAPVENLIG) finder du her:

Glutenfrie produkter

 

Rettelser og input sendes til

.

 

Nogle indkøbsguides indeholder affiliate links. Klikker du på linksene og handler, udløser det en mindre kommission til os, mens prisen for dig er den samme. Vi anvender kun links til samarbejdspartnere, som vi selv kan stå inde for at handle hos. Du kan se resten af vores reklamepolitik her.