Behandling af personoplysninger

Dataansvarlig for Diætportalen.dk er IBSforum ApS, Akacielunden 5C
4000 Roskilde CVR-nummer: 36974419, telefon +45 27215235 e-mail: diaetportalen@ibsforum.dk. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du kan også klage til Datatilsynet over behandlingen.

Du kan altid få adgang til dine registrerede personoplysninger hos Diætportalen. Det kan du gøre ved at  kontakte os på hello@diaetportalen.dk eller via brev på den adresse, der er angivet ovenfor.

Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart. Vi kan alene videregive dine personoplysninger til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke, såfremt det kræves af lovgivningen eller på baggrund af en retskendelse.

Såfremt du betaler med betalingskort, bliver dine kortoplysninger sendt direkte og krypteret til vores betalingsudbyder. Diætportalen og vores medarbejdere har derfor ikke adgang til dine betalingsoplysninger. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart