Reklamepolitik

Affiliate marketing

På vores blog samt i opskrifter og indkøbsguide vil du støde affiliatelinks, typisk på ingredienserne i opskrifter, anbefalede kosttilskud eller bøger. Klikker du på linksene og køber produktet, udløser det en mindre kommission til os som har henvist dig til produktet, mens prisen for dig er den samme. Vi bruger kun links til samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for. Skulle produkter ikke leve op til dine forventninger, så hører vi gerne fra dig og konsekvensen vil være at vi sletter produktet, hvis vi er enige i din kritik.

Når der er affiliate links, vil det fremgå at vi henviser dig til en side, hvor produktet kan købes. Der vil eksempelvis stå “produktet kan købes her”.

Skjult reklame og sponsorerede indlæg

Vi tror grundlæggende på, at ærlighed varer længst. Vi skriver ikke indlæg, hvor vi skjult anbefaler produkter og bliver betalt for det. Hvis en virksomhed på en eller anden måde er involveret i tekst eller indlæg, vil det fremgå tydeligt. Vi indgår selvfølgelig kun samarbejde med virksomheder, vi kan stå inde for.

Annoncer på Diætportalen

På Diætportalen kan du finde annoncer. Det kan være Google-ads, som viser dig annoncer baseret på din færden på nettet eller en annoncør, som har købt sig ind på siden. Annoncerne er altid ikke et udtryk for ting eller produkter, vi anbefaler. Vi bestræber os dog på, at der ikke er annoncer, der direkte modstrider emnet eller missionen her på Diætportalen.

Er du interesseret i at annoncere på Diætportalen, er du velkommen til at skrive til os på: hello@diaetportalen.dk

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart